Hoppa till sidans innehåll

Strängnäs Jsk satsar på framtiden!

11 MAR 2020 12:55
Från Årsmötet 2020
  • Uppdaterad: 11 MAR 2020 12:55

Strängnäs Jaktskytteklubb satsar på framtiden

I lördags avhöll klubben sitt årsmöte med ca 50-talet närvarande medlemmar, bland dem ett ökande antal yngre. Vilket är mycket glädjande i dessa tider, då det är svårt att få yngre medlemmars engagemang.

Klubbens ordförande, Håkan Hedlund, omvaldes för en ny period tillsammans med Sture Larsson och Torbjörn Svensk. I övrigt tillkom fyra nya ledamöter till styresen; Conny Andersson, Amanda von Eisenhart, Mikael Rönnkvist och Jörel Modig.

Klubbens verksamhet har utökats genom att vi har en ny pistolsektion i klubben samt att Polisen har fått ett nytt nyttjanderättsavtal med oss och ofta tränar på banorna.

Även om klubben, trots diskussioner med markägaren (staten) och kommunen inte fått något längre arrendeavtal på markområdet, än ett år, genomförs successivt nya investeringar på anläggningen. Allt för att anpassa den till en modern sådan.

Ungdomsskyttet ökar och på anläggningen utexaminerades 26 nya jägare i fjol. På årsmötet passade en av våra ”Nestorer” i skyttet på att utdela var sin premie till två av våra duktiga ungdomskyttar, Therese Larsson och Fabian Hammarsten Larsson, för förtjänstfullt deltagande i ungdomsskyttet. Premierna ska gå till att vidmakthålla och utveckla intresset för jaktskyttet.

 

Skribent: Amanda Von Eisenhart
E-post: Adressen Gömd

 

Klicka för mer info!

 

Postadress:
Strängnäs JSK - Skyttesport
Strängnäs JSK - skyttesport, c/o Box 551
64521 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: strangnasjsk@hotmail...

Se all info