Hoppa till sidans innehåll

TILL ALLA MEDLEMMAR I STRÄNGNÄS JAKTSKYTTEKLUBB, SJSK

04 AUG 2014 10:44
SJSK har 360 medlemmar, men har plats för många fler. Därför har styrelsen beslutat att icke medlemmar som betalar medlemsavgiften på 350 kronor under hösten 2014 ska slippa medlemsavgiften för 2015 och dessutom inträdesavgiften.
  • Skapad: 04 AUG 2014 10:44

Nu börjar höstens aktiviteter.

På måndag den 4 augusti är det ungdomsskytte, på tisdag träning för björnpasset och träning hagelskytte, på onsdag träningsskytte för daglediga och tjejskytte, på torsdag träning hagel- och kulskytte, på lördag arbetsdag och på söndag kulstig. Det akustiska markeringssystemet är igång, så det är bara skytten och skjutledaren som ser resultaten. Närmare information om tider finns på SJSKs hemsida, www.strangnas-jsk.se.

Tag med en icke SJSK-medlem

SJSK har 360 medlemmar, men SJSK har plats för många fler. Därför har styrelsen beslutat om en värvningskampanj där icke medlemmar som betalar medlemsavgiften på 350 kronor under hösten 2014 skall slippa medlemsavgiften för 2015 och dessutom inträdesavgiften på 100 kronor.

Så kom snarast själv till SJSKs aktiviteter och tag med någon skytteintresserad icke medlem.

Nya skjutbanor på annan plats.

SJSK kommer inte att få vara kvar på Klinkeboda mer än något år till. Därför pågår förberedelser för projektering av nya skjutbanor, även de inom Häradsskjutfältet. De nya skjutbanorna blir lokaliserade så att de aldrig skall komma under risk från de militära övningsskjutningarna.

Skytteintresserade med funktionshinder.

Det är extra viktigt att skytteintresserade med funktionshinder snarast blir medlemmar i SJSK och behjälpliga med planeringen av SJSKs nya skjutbanor, så att allt som kan utgöra hinder för skyttar med funktionshinder ellimineras.

SJSKs skjutbanor är idag inte utformade så att funktionshindrade kan utnyttja dem. Mot denna bakgrund har styrelsen beslutat att medlemmar med funktionshinder inte behöver betala inträdesavgift och medlemsavgift förrän SJSK kan erbjuda skyttar med funktionshinder skjutbanor som de kan utnyttja.

Känner Du någon skytteintresserad med funktionshinder ber SJSK Dig att lämna dennes namn och telefonnummer till någon i styrelsen så att SJSK genast kan ta kontakt och informera.

Välkomna till Klinkeboda för träning, tävling och trevligt umgänge.

 

Strängnäs den 3 augusti 2014

För SJSK

Tommie Bäck, mobil 0708-14 05 23

Skribent: Olle Johansson

 

Klicka för mer info!

 

Postadress:
Strängnäs JSK - Skyttesport
Strängnäs JSK - skyttesport, c/o Box 551
64521 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: strangnasjsk@hotmail...

Se all info