Hoppa till sidans innehåll

Riksfinal Norma Cup 29 september

03 SEP 2013 08:48
Strängnäs Jaktskytteklubb har fått nöjet att arrangera den första riksfinalen i kuljaktstigen Norma Cup, som kommer att hållas söndag förmiddag den 29 september ute på Klinkeboda och Igelsjö jaktsskyttebanor.
  • Skapad: 03 SEP 2013 08:48

Norma Cup är en ny cup med kuljaktstigar som Jägarförbundet har startat tillsammans med Norma. Kuljaktstigarna liknar i sin utformning de hagelstigar som Gyttorp ligger bakom. Syftet med jaktstigarna är att jägarna ska kunna träna mer på ett jägarnära skytte, desto fler stigar ju fler möjligheter.
Vi arrangerade den 11 augusti, med ett gott resultat, en deltävling i Norma Cup och har ju på så sätt skaffat oss en erfarenhet av att arrangera kuljaktstigar. Detta var ett avgörande skäl till att vi i klubben accepterade Jägarförbundets förfrågan om att arrangera årets riksfinal, som också är den första som avgörs.

 

För att det här ska bli den "skyttefest" som vi alla hoppas på så krävs det att vi alla ställer upp som funktionärer på finalen. Det är nu som vi har chansen, när det gäller jaktstigar, att sätta "Strängnäs på kartan i Jägarförbundet".

 

Mer information lämnas av tävlingsledaren Jörgen Larsson, 073-545 41 36, jorgen.km.larsson(at)telia.com.

Skribent: Olle Johansson
E-post: This is a mailto link

 

Klicka för mer info!

 

Postadress:
Strängnäs JSK - Skyttesport
Strängnäs JSK - skyttesport, c/o Box 551
64521 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: strangnasjsk@hotmail...

Se all info