Hoppa till sidans innehåll

TILL ALLA MEDLEMMAR I STRÄNGNÄS JAKTSKYTTE-KLUBB, SJSK

03 AUG 2014 10:15
SJSK vill se fler unga skyttar på våra skjutbanor och på jakten. Därför beslutade SJSK för ett och ett halvt år sedan att satsa på verksamhet för ungdomar. Nyligen beslutades också att avgiftsbefria ungdomar upp till 25 år.
  • Uppdaterad: 03 AUG 2014 10:21

SJSK vill se fler unga skyttar på våra skjutbanor och på jakten. Därför beslutade SJSK för ett och ett halvt år sedan att satsa på verksamhet för ungdomar.

Tiden efter beslutet har använts till att utbilda två duktiga unga skyttar, Hampus Nilsson, mobil 073 6921160, och Rasmus Holm, mobil 073 3186900, till instruktörer. För ungdomarna har reserverats tid på måndagar klockan 18:30 för övningsskytte. För hösten startar ungdomsskyttet igen den 4 augusti med Hampus och Rasmus som instruktörer. SJSK håller med vapen för den som vill låna. För den som behöver skjuts till Klinkeboda ring Hampus eller Rasmus så ordnar de med skjuts.

Hampus och Rasmus har också på ungdomsgårdar och i skolor låtit ungdomar pröva på att skjuta med simulator. Förhoppningen är att SJSK skall ha en egen simulator inom kort så att alla kan träna inomhus i klubbstugan vid Klinkeboda.

Skjutbanan för luftvapen i klubbstugan är åter i bruk.

SJSK har beslutat att ungdomar inte behöver betala medlemsavgift. Medlemsavgift betalas först när man fyllt 25 år.

Kostnaderna för skyttet är betalning för hagelpatroner med 1:50 kronor per styck och en serie om 25 duvor 20 kronor. Vid skjutning med kaliber 22 kostar patronerna 50 öre styck, men ingen betalning per serie.

SJSK håller årligen utbildning till jägarexamen med examina-tion och skjututbildning med uppskjutning.

SJSK vill också att ungdomar deltar med synpunkter i den pågående utformningen av nya skjutbanor på annan plats inom skjutfältet.

Så, berätta om ovanstående för Dina, jaktkamraters, grannens eller andras ungdomar för att väcka deras intresse för skytte och jakt och om Du lyckas fånga deras intresse anmäl dem snarast till SJSK ungdomsverksamhet.

 

För SJSK

 

Tommie Bäck

Styrelseordförande

Mobil 0708-14 05 23

 

P.S Denna information skickades till alla medlemmar via e-post den 2/8. Fick du inget mail? Då har vi ingen eller fel e-postadress till dig. Sänd din aktuella e-postadress till Olle Johansson D.S

Skribent: Olle Johansson
E-post: This is a mailto link

 

Klicka för mer info!

 

Postadress:
Strängnäs JSK - Skyttesport
Strängnäs JSK - skyttesport, c/o Box 551
64521 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: strangnasjsk@hotmail...

Se all info