Hoppa till sidans innehåll

Information till medlemmar

25 MAR 2013 09:02
Den 22:e mars skickades ett informationsmail ut till samtliga medlemmar. Fick du inte något mail? Då har vi inte din e-postadress registrerad! Skicka ett mail till Olle Johansson (This is a mailto link) så uppdaterar han registret. Läs medlemsinformationen nedan.
  • Skapad: 25 MAR 2013 09:02

Nästa helg smäller det!

Tränings- och tävlingsskyttesäsongen närmar sig. Du hittar all information om träningstider, tävlingar, resultat, avlysningar, etc. på vår omarbetade hemsida; adress www.strangnas-jsk.se. Vår nya webbmaster Olle Johansson håller hemsidan aktuell. Gå in och titta redan nu!

Fredagen den 29 mars går Jägarduvan av stapeln och dagen därpå Påsksmällen. Du behöver inte anmäla Dig i förväg. Ta fram hagelbössan och kom!

Vi förbereder tävlingarna tillsammans på arbetsdag söndagen den 24 mars klockan 9.00 – 12.00. Kom Du också och hjälp till i glada klubbkamraters lag! Givetvis fikar vi tillsammans.

Under säsongen kommer ett nytt markeringssystem att installeras på älgskyttebanan. Systemet är elektroniskt och snabbar upp markeringen påtagligt, varför väntetiderna kommer att minska. Nya systemet medför att skjutresultat presenteras endast för skytten och skjutledaren. Det finns även planer på att förbättra anläggningen i övrigt. Planerna redovisades på årsmötet. För tillfället utreds om planerna är realiserbara. Blir planerna det kommer information att lämnas på hemsidan.

Vid årsmötet lämnade Jörgen Larsson ordförandeklubban till Tommie Bäck. Jörgen lämnar styrelsen efter flera år av förtjänstfullt arbete, men kommer fortsatt att bidra genom arbete i kommittéer. Sixten Skullman valdes till styrelsesuppleant och hälsas välkommen in i styrelsearbetet. 

Tommie är 66 år och har nyligen dragit ner på sin yrkesverksamhet. Han bedömer att det därför finns tid över för ordförandeskapet och arbete med klubbens planer på förbättring av anläggningen.

Styrelsen har beslutat att klubben skall arbeta mer aktivt för att locka fler kvinnor och ungdomar som medlemmar. Kurs för kvinnor startar söndagen den 14 april klockan 9.00 och ungdomsskyttet startar onsdagen den 8 maj klockan 17.30. Information om ytterligare aktiviteter för kvinnor och ungdomar kommer att finnas på hemsidan. Kanske Din fru/sambo eller dotter/son kan vara intresserad/e. Inspirera dem till att bli aktiva medlemmar!

Givetvis fortsätter klubben att hålla utbildning för jägarexamen och anordna skjutprov för blivande jägare.

Väl mött på Klinkebodabanan! 

Styrelsen

Strängnäs Jaktskytteklubb

Skribent: Olle Johansson

 

Klicka för mer info!

 

Postadress:
Strängnäs JSK - Skyttesport
Strängnäs JSK - skyttesport, c/o Box 551
64521 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: strangnasjsk@hotmail...

Se all info